// SEA-TEA //

Wat fijn dat u interesse heeft in onze zeewier thee! Zeewier is in de Aziatische landen al helemaal ingeburgerd in het voedingspatroon. Nu gaan wij helpen om dit ook voor elkaar te krijgen in de westerse landen. Dit doen wij omdat wij er van overtuigd zijn dat zeewier een zeer gezonde toevoeging is aan onze dagelijkse voeding. Zeewier heeft van zichzelf veel goede eigenschappen zoals calcium, ijzer en jodium. Dat laatste is zeker fijn omdat veel mensen daar een tekort aan hebben. Er zijn verschillende soorten zeewier met allemaal een unieke smaak. Deze smaken komen subtiel naar voren in onze thee soorten.

// OOSTERSCHELDE //

Het Sea-Tea team heeft de keuze gemaakt om zeewier uit de Oosterschelde als basis te gebruiken (gemiddeld 51%) en verdere bekende thee soorten en kruiden toe te voegen om zo een geheel nieuwe, heerlijke en gezonde thee samen te stellen. De Oosterschelde staat bekend als een van de schoonste wateren van Nederland, vandaar dat wij ervoor kiezen om hier ons zeewier te halen.

// UW MENING //

Graag nodigen wij u uit om uw mening te geven over de thee soorten: wat vindt u van de smaak en wat wilt u graag nog terug zien in een thee soort? U kunt uw reactie geven via de mail of Facebook!

  • Black Facebook Icon